Over Trendy Colors

Al meer dan 10 jaar een groothandel en opleidingsinstituut voor permanente make-up. Ons missie is om kwalitatief goede producten en diensten aan te bieden op een persoonlijke manier.

 

TC pigments | veilige pigmenten voor pmu

Zuiver

Onze TC pigments zijn op basis van gezuiverd water. Aangezien ons lichaam voor meer dan 55% uit water bestaat wordt het pigment zeer goed ontvangen door het lichaam en blijft het langer zitten!

veilig

Alle ingrediënten van de TC pigments zijn toegestaan door het RIVM en REACH 2022. Dit betekent geen PAK's en andere kankerverwekkende (kleur)stoffen.

Duurzaam

De ingrediënten worden zorgvuldig gekozen en het pigment wordt uiterst precies gemengd in een laboratorium wat niet alleen een stabiel product geeft tijdens het zetten van de pmu, maar ook op de lange termijn.

Ons team

Anneke de Groot

Trainer

Met meer dan 30+ jaar ervaring is Anneke absoluut een permanente make-up specialist te noemen. Anneke staat voor rust, ze geeft les op een ontspannen manier. Veel oefenen, zodat jouw zelfverzekerdheid groeit! Ook na de opleiding/ masterclass kun je nog met vragen bij haar terecht.

Linda Soer

Trainer & begeleider

Ondertussen al weer 10+ jaar in het vak, waarvan de laatste 5 jaar in opleiding bij Anneke. Linda staat voor veel oefenen, duidelijke uitleg en extra handvatten om het leven voor jou als specialist makkelijker te maken.