Trainster Anneke de Groot

Een succesvolle carrière als permanent make-up specialist begint met een goede basis, een opleiding bij Trendy Colors. Onze opleiding geeft u zowel praktische als theoretische kennis over het gehele vakgebied van permanent make-up. In de permanente make-up betekent dit vooral veel oefenen, techniek perfectioneren zowel op oefenlapjes als op modellen.

Anneke helpt u hier graag bij, met haar vele jaren ervaring staat ze voor u klaar en ondersteunt ze u in het vinden van uw eigen werkwijze. Ook na de opleiding kunt u altijd contact opnemen met Anneke als u ergens tegen aan loopt.

Hier staat Anneke voor

 • 30+ jaar ervaring

  30+ jaar ervaring

  Onze trainster Anneke de Groot is reeds 25 jaar werkzaam als permanent make-up specialiste op het hoogste niveau. Wilt u het vak tot in detail leren, dan is een opleiding bij Anneke zeker de moeite waard! Anneke is vanaf het begin van permanente make-up in Nederland betrokken geweest bij de ontwikkelen en heeft daardoor een belangrijke rol gespeeld in het vak.

  Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben bij diverse tattoo specialisten en deze toegepast te hebben bij de klanten, kreeg Anneke steeds meer vraag of zij haar kennis ook wou delen. Zo is het opleidingsinstituut geboren, vele specialisten zijn opgeleid volgens deze zeer professionele methode. Bekijk haar online portfolio.

 • Wie gingen u voor?

  Wie gingen u voor?

  Anneke heeft niet alleen schoonheidsspecialisten het vak van permanente make-up geleerd, maar ook artsen, huidtherapeuten en vakspecialisten. Ze geeft trainingen aan verschillende ziekenhuizen in Nederland en België, waaronder het Brandwonden ziekenhuis Koningin Astrid in Brussel, Helon Huid & Laser kliniek in Hengelo en het Erasmus Universitair Medisch Centrum Rotterdam.

 • Ontspannen manier van lesgeven

  Ontspannen manier van lesgeven

  Veel oud cursisten omschrijven Anneke als een rustig persoon die goed de tijd neemt voor het uitleggen van alle vaardigheden. Ieder mens is verschillend en daardoor is het fijn dat de trainster de tijd neemt voor u.

  Lees meer over onze Manier van lesgeven.

 • Veelzijdig aanbod

  Veelzijdig aanbod

  Een volwaardig pmu specialist gaat verder dan alleen wenkbrauwen en eyeliners. Wilt u zich ook graag onderscheiden van andere PMU praktijken? Anneke geeft ook trainingen en cursussen in nieuwe technieken als de mesjestechniek, medische camouflage of lippen.


Dit zeggen onze cursisten

Ik vond het fijn dat Anneke mij als een gelijke behandelde en dat ze eerlijk was over het vak en over waar ze zelf tegen aan gelopen is in het verleden. - Marjolein

"Anneke is een fijn persoon om mee te werken, en permanente make up aanbrengen is een mooi vak!" - Nadine

Lees meer Klantervaringen


Een opleiding volgen?

Bent u geinteresseerd in een opleiding en wilt u gelijk afspraken maken om te starten, neem dan direct contact met ons op. Wilt u meer informatie over een opleiding? Bel dan met onze klantenservice en wij zullen u vragen zo adequaat mogelijk beantwoorden. Wij helpen u graag verder met uw droom om permanent make-up specialist te worden!

 Bekijk het opleidingsaanbod