Trainster Anneke de Groot

Een succesvolle carrière als permanent make-up specialist begint met een goede basis, een opleiding bij Trendy Colors. Onze opleiding geeft u zowel praktische als theoretische kennis over het gehele vakgebied van permanent make-up. In de permanente make-up betekent dit vooral veel oefenen, techniek perfectioneren zowel op oefenlapjes als op modellen.

Anneke helpt u hier graag bij, met haar vele jaren ervaring staat ze voor u klaar en ondersteunt ze u in het vinden van uw eigen werkwijze. Ook na de opleiding kunt u altijd contact opnemen met Anneke als u ergens tegen aan loopt.

Hier staat Anneke voor


Dit zeggen onze cursisten

Ik vond het fijn dat Anneke mij als een gelijke behandelde en dat ze eerlijk was over het vak en over waar ze zelf tegen aan gelopen is in het verleden. - Marjolein

"Anneke is een fijn persoon om mee te werken, en permanente make up aanbrengen is een mooi vak!" - Nadine


Een opleiding volgen?

Bent u geinteresseerd in een opleiding en wilt u gelijk afspraken maken om te starten, neem dan direct contact met ons op. Wilt u meer informatie over een opleiding? Bel dan met onze klantenservice en wij zullen u vragen zo adequaat mogelijk beantwoorden. Wij helpen u graag verder met uw droom om permanent make-up specialist te worden!

 Bekijk het opleidingsaanbod