De SAFE cartridge

Veel van de standaard tattoo en pigmentatie machines zijn niet geschikt voor het zorgzaam omgaan met de huid. Een befaamd Duitse fabrikant van medische apparatuur heeft pigmentatie machines ontworpen met boven gemiddelde steriele veiligheidslevels. Deze apparatuur voldoet aan onze hoge eisen. Niet alleen de kwaliteit omtrent de hygiëne is uitstekend, ook de instelbaarheid van de naald is eenvoudig, tot op de mm in te stellen en de machine werkt zeer stil.

Voordelen hygiëne modules

  • De cartridges zijn per één steriel verpakt voorzien van lotnummer en verpakkingsdatum.
  • Door de ruime keuze in cartridges is een voortreffelijk resultaat een gegeven in plaats van een mogelijkheid.
  • U kunt meer pigment opnemen door nieuwe naaldconfiguraties, daardoor zal de behandeling met de Trendy Colors cartridges minder tijd in beslag nemen.
  • Door deze innovatie nieuwe naaldconfiguraties hoeft u de huid minder te belasten wat uiteraard prettiger is voor de beleving van de klant.

cartridge binnenkant

configuraties SAFE

Doordat ik nu met de SAFE modules werkt is de huid minder beschadigd na de behandeling, ik merk ook dat het minder pijnlijk is voor de klant. Ik ben er blij mee! - Pien

handstuk3


Naaldconfiguraties

Voor de Trendy SAFE Systeem zijn 9 verschillende configuraties beschikbaar waarmee u de mooiste resultaten behaald. Wilt u kijken welke configuratie u nodig heeft bekijk dan de omschrijving.

Naaldconfiguraties