Onze manier van lesgeven

Als u een opleiding gaat volgen en daarmee een investering in uzelf doet, wilt u zeker een vakkundige opleiding volgen, waarbij u professionele vaardigheden leert en voldoende aandacht krijgt om vertrouwen in uw kunnen te krijgen. In ons opleidingsinstituut staat U centraal, gezamenlijk met u wordt allereerst de opleiding samengesteld, u bepaalt wat u wilt leren en gezamenlijk wordt u de vaardigheden geleerd. Nazorg is iets wat wij vanzelfsprekend vinden, wij leiden specialisten op en specialisten bouwen op elkaar. U kunt dus altijd met uw vragen bij ons terecht.

Dit krijgt u bij Trendy Colors

 • Kleine groepen

  Kleine groepen

  Onze opleidingen worden privé of in kleine groepen van maximaal 4 cursisten gegeven. U krijgt zo de aandacht die u nodig heeft en u kunt tevens leren van uw mede cursisten.

 • Professioneel

  Professioneel

  Met meer dan 30 jaar ervaring bent u bij Anneke onze trainster in goede handen. Met alle ervaring die Anneke opgedaan heeft kan ze u veel vertellen over do's and don't van Permanente Make-up.

  Anneke neemt rustig de tijd om u de fijne kneepjes van het vak te leren evenals hoe u uw bedrijf kunt opstarten.

 • Hygiëne

  Hygiëne

  Tijdens alle opleidingen besteden we extra veel aandacht aan hygiënisch werken, we leren u over de hygiënerichtlijnen van de GGD en waar uw salon aan moet voldoen om gekeurd te worden.

  Tevens leert u de risico's die een behandeling en permanente make-up met zich mee brengt en hoe u zich daarvoor kunt beschermen.

 • Diverse locatiemogelijkheden

  Diverse locatiemogelijkheden

  We willen u graat de mogelijkheid geven om zelf te bepalen waar u de opleiding wilt gaan volgen. Onze hoofdlocatie is in Steenwijk, hier worden dan ook de opleidingen gegeven, echter is het ook mogelijk op in je eigen salon opleiding te volgen.

 • Zelfstudie

  Zelfstudie

  De theorielessen worden gegeven aan de hand van het lesboek. Dit gebeurd op een ontspannen manier, het is de bedoeling dat u het boek thuis doorneemt en aan de hand van de vragen die de u heeft word de theorie door genomen. Tussen de praktijkdagen dient u een thuisstudie te voldoen van ongeveer 20 uur, houd hiermee rekening tijdens het plannen van de opleiding in uw planning.

 • Nazorg

  Nazorg

  Wij vinden het belangrijk dat u vol zelfvertrouwen uw vak uitoefend, ook nadat u de opleiding heeft afgerond. Daarom kunt u met vragen over klanten/ kleuren of bedrijfsvoering altijd terecht bij ons.

  Linda adviseert u graag over het kiezen van de juiste kleuren voor uw klant en als u een vraag heeft over een behandeling dan kunt u deze aan Anneke voorleggen.

 • [Gratis] Kleurenleer workshops

  [Gratis] Kleurenleer workshops

  Om u te helpen met het kiezen van de juiste kleur voor uw behandelingen, organiseren wij regelmatig Kleurenleer workshops waarin alle kleuren besproken worden. U kunt nieuwe kleuren bekijken, leren over correctiekleuren, kleuren mengen en van ervaringen delen.

  Op deze manier krijgt u meer vertrouwen in uw eigen kunnen.

Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn. - Benjamin Franklin

Een opleiding volgen?

Bent u geinteresseerd in een opleiding en wilt u gelijk afspraken maken om te starten, neem dan direct contact met ons op. Wilt u meer informatie over een opleiding? Bel dan met onze klantenservice en wij staan u graag te woord.

Wij helpen u graag verder om uw droom, een permanent make-up specialist te worden, te verwezelijken!

Neem direct contact met ons op