Onze manier van lesgeven

Als u een opleiding gaat volgen en daarmee een investering in uzelf doet, wilt u zeker een vakkundige opleiding volgen, waarbij u professionele vaardigheden leert en voldoende aandacht krijgt om vertrouwen in uw kunnen te krijgen. In ons opleidingsinstituut staat U centraal, gezamenlijk met u wordt allereerst de opleiding samengesteld, u bepaalt wat u wilt leren en gezamenlijk wordt u de vaardigheden geleerd. Nazorg is iets wat wij vanzelfsprekend vinden, wij leiden specialisten op en specialisten bouwen op elkaar. U kunt dus altijd met uw vragen bij ons terecht.

Dit krijgt u bij Trendy Colors

 • Kleine groepen

  Kleine groepen

  Onze opleidingen worden privé of in kleine groepen van maximaal 4 cursisten gegeven. U krijgt zo de aandacht die u nodig heeft en u kunt tevens leren van uw mede cursisten.

 • Professioneel

  Professioneel

  Met meer dan 30 jaar ervaring bent u bij Anneke onze trainster in goede handen. Met alle ervaring die Anneke opgedaan heeft kan ze u veel vertellen over do's and don't van Permanente Make-up.

  Anneke neemt rustig de tijd om u de fijne kneepjes van het vak te leren evenals hoe u uw bedrijf kunt opstarten.

 • Hygiëne

  Hygiëne

  Tijdens alle opleidingen besteden we extra veel aandacht aan hygiënisch werken, we leren u over de hygiënerichtlijnen van de GGD en waar uw salon aan moet voldoen om gekeurd te worden.

  Tevens leert u de risico's die een behandeling en permanente make-up met zich mee brengt en hoe u zich daarvoor kunt beschermen.

 • Diverse locatiemogelijkheden

  Diverse locatiemogelijkheden

  We willen u graat de mogelijkheid geven om zelf te bepalen waar u de opleiding wilt gaan volgen. Met onze groothandel zitten we in Steenwijk, hier worden dan ook de opleidingen gegeven, echter hebben we ook een locatie in Schagen (Noord Holland) waar cursisten opgeleid kunnen worden.

  Wilt u in uw eigen salon een opleiding volgen dan is privéles ook een mogelijkheid, meer informatie hierover bij Locatiemogelijkheden.

 • Zelfstudie

  Zelfstudie

  De theorielessen worden gegeven aan de hand van het lesboek. Dit gebeurd op een ontspannen manier, het is de bedoeling dat u het boek thuis doorneemt en aan de hand van de vragen die de u heeft word de theorie door genomen. Tussen de praktijkdagen dient u een thuisstudie te voldoen van ongeveer 20 uur, houd hiermee rekening tijdens het plannen van de opleiding in uw planning.

 • Nazorg

  Nazorg

  Wij vinden het belangrijk dat u vol zelfvertrouwen uw vak uitoefend, ook nadat u de opleiding heeft afgerond. Daarom kunt u met vragen over klanten/ kleuren of bedrijfsvoering altijd terecht bij ons.

  Linda adviseert u graag over het kiezen van de juiste kleuren voor uw klant en als u een vraag heeft over een behandeling dan kunt u deze aan Anneke voorleggen.

 • [Gratis] Kleurenleer workshops

  [Gratis] Kleurenleer workshops

  Om u te helpen met het kiezen van de juiste kleur voor uw behandelingen, organiseren wij regelmatig Kleurenleer workshops waarin alle kleuren besproken worden. U kunt nieuwe kleuren bekijken, leren over correctiekleuren, kleuren mengen en van ervaringen delen.

  Op deze manier krijgt u meer vertrouwen in uw eigen kunnen.

Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn. - Benjamin Franklin

Een opleiding volgen?

Bent u geinteresseerd in een opleiding en wilt u gelijk afspraken maken om te starten, neem dan direct contact met ons op. Wilt u meer informatie over een opleiding? Bel dan met onze klantenservice en wij staan u graag te woord.

Wij helpen u graag verder om uw droom, een permanent make-up specialist te worden, te verwezelijken!

Neem direct contact met ons op