Ons Team

Ons team bestaat uit enthousiaste professionals die elke dag met permanente make-up en beauty bezig zijn. We zitten al meer dan 25 jaar in het vak en kunnen u helpen bij alle mogelijke vragen. Of het nou gaat om het bepalen van een kleur tot hoe u het beste uw salon kunt inrichten. Wij staan voor u klaar!

Waarom Trendy Colors

  • U staat altijd in direct contact met een specialist, u kunt direct uw vraag stellen en wordt gelijk geholpen. Ook via de mail of whatsapp zijn wij goed te bereiken, u kunt afbeeldingen van klanten toevoegen indien u advies wenst. Wij beantwoorden dezelfde dag nog uw mail, zelfs in het weekend.
  • U wordt opgeleid tot een zelfstandig permanente make-up specialist. U leert alle facetten van het vak evenals over uzelf, uw sterke punten en minder sterke punten. U creeërt uw eigen toekomst!
  • Met onze hoge kwaliteit pigmenten zult u uw klant aangeven dat u alleen voor het beste voor uw klant gaat. De veilige pigmenten met novoxx® technologie bieden niet alleen voordelen voor uw klant maar evenals voor uzelf aangezien u minder nabehandelingen benodigd hebt en daardoor meer aandacht aan de klant kunt geven.
  • U kunt in uw eigen tijd eenvoudig onze producten online bekijken en bestellen, wij leveren dezelfde dag nog (indien mogelijk), dus de volgende dag in huis!

linda officeLinda Soer

Als eigenaar van Trendy Colors zie ik dat in deze tijden er een grote vraag is naar pure en zuivere pigmenten voor de Permanente make-up. Ons doel is om iedereen de essentie van een goede kwaliteit pigmenten te laten inzien en ze kennis te laten maken met onze Trendy Colors pigmenten met novoxx® technologie. Ik help u met het kiezen van de juiste producten en met zorg voor een adequate afhandeling van al uw vragen.

Anneke in officeAnneke de Groot

Als trainer en ervaren permanent makeup specialist ben ik reeds vele jaren actief binnen Trendy Colors. Ik werk nu meer dan 10 jaar met de pigmenten met novoxx® technologie en geef les in verschillende vakgebieden binnen permanent makeup. U kunt mij terecht voor advies over de behandeling, ik help u graag om het mooiste resultaat voor uw klant te realiseren.

 

Klantervaringen

De ervaringen van klanten die u zijn voorgegaan zeggen veel meer dan de meest uitgebreide informatie over onze producten.
Bekijk daarom wat onze klanten zeggen:

Ervaringen van klanten


Volg ons ook op Social Media

Social Media is het platform waar u uw werk kunt tonen aan potentiële klanten en nieuws kunt delen. Uiteraard doen wij dit ook! Wij delen regelmatig leuke berichten over permanente make-up welke u dan weer kunt delen met uw klanten. Like onze pagina en blijf op de hoogte van nieuwe artikelen, de laatste masterclasses, andere leuke weetjes en goede acties!

Facebook TrendyColorsGoogle plus TrendyColors

 


Neem contact met ons op