Naaldconfiguraties

Kiezen voor kwaliteit

Omdat Trendy Colors kwaliteit al jaren erg belangrijk vindt, verkopen wij uitsluitend de Trendy Colors pigmentatie systemen, die exclusief door Trendy Colors geïmporteerd en gedistribueerd worden. Onze pigmentatiesystemen zijn zoals al eerder aangegeven zeer hygiënisch en veilig om mee te werken, maar er zijn ook nog andere voordelen.

Door de toepassen van de nieuwste technieken voor de naaldmodules is er een minimale beschadiging aan de huid, hierdoor wordt de herstelperiode verkort.

Om aan te tonen hoe dit mogelijk is hebben we een test gedaan met een andere machine afkomstig van een Aziatische fabrikant. Gedurende de test hebben we één naald genomen om een rechte lijn te trekken met beide machines op een stukje papier met dezelfde snelheid als bij pigmenteren. Hierna hebben we het resultaat vergroot onder de microscoop en gedetailleerde foto’s gemaakt met een speciale macro camera.

10vergroting

10 x vergroting
Links is de gepigmenteerde lijn met onze pigmentatie machine, rechts met die van de Aziatische fabrikant. Er is duidelijk te zien dat er met de Aziatische machine niet een mooie gelijkmatige lijn gepigmenteerd kan worden. Ook is er op de rechterfoto te zien dat de gaten verschillende groottes hebben.

70vergroting

70 x vergroting
Met een close up van het resultaat bevestigd het eigenlijk alleen maar onze eerdere conclusies. Ons eigen machine geeft een zeer gelijkmatig resultaat waarbij elk gaatje even groot is, terwijl er bij de Aziatische machine de gaten groter zijn en minder fijn.

 


Superior naaldmodules

Dit zijn de naaldmodules waar nog door vele specialisten mee gewerkt worden. De catridge bevat een membraam dat terugvloeien van het pigment voorkomt en is eenvoudig te bevestigen in het handstuk.

hygienemodule

SAFE naaldmodules

De SAFE cartridges zijn voor ons allernieuwste Trendy SAFE Systeem, dit naaldsysteem zijn zeer fijn en hygiënisch om mee te werken. Het grote verschil met de Superior cartridge is zijn grootte. Deze is allereerst vanuit hygiënisch oogpunt beter, maar ook zeker ergonomisch gezien. De gehele cartridge is gevormd om hem zo fijn mogelijk vast te houden. Het membraam zorgt dat inkt niet terug kan vloeien in het Trendy SAFE Systeem.

configuraties SAFE


Configuraties

Het perfecte resultaat begint met het kiezen van de juiste naald

 • 1 micro naaldmodule

  1 micro naaldmodule

  €27,25 voor 5 stuks

  - Onze dunste naald
  - Voor het maken van zeer fijne haartjes in de wenkbrauw hairstroke techniek


  De naald is slechts 0,18 mm dik, hierdoor kun je zeer nauwkeurig de haartjes nabootsen.

 • 1 punts naaldmodule

  1 punts naaldmodule

  €24,50 per 5 stuks

  - Zeer fijne lijn rondom de ogen
  - Wenkbrauwen
  - Eyeliner
  - Scherp definiëren van een lip contour outline
  - Test naald voor allergie testen

  De 1 punts naald heeft een diameter van 0,4 mm en is zeer geschikt voor het maken van precieze gescheiden lijnen met een hoge kleur dichtheid. Met deze naald zijn zeer nauwkeurige lijnen te pigmenteren, door het ontwerp van de naald gaat hij eenvoudig in de huid.


  Let op: als je te vaak over dezelfde lijn gaat met een 1 punts naaldmodule, beschadig je de huid alsof hij gesneden is. Het gevolg is zichtbare littekenvorming. Deze naalmodule is niet geschikt voor beginners.

 • 3 micro naaldmodule

  3 micro naaldmodule

  €34,25 per 5 stuks

  - Zeer precies, harde en duidelijk gescheiden lijnen met een hoge dichtheid
  - Scherp definiëren van haartjes en lip contour outline
  - Precisie werk bij tepelhofreconstructie


  De naalden van de 3 micro hygiëne modules zijn slechts 0,18 mm dik en zijn zeer dicht op elkaar gebundeld. De dikte is vergelijkbaar met de 1 punt configuratie, echter de 3 micro naald kan aanzienlijk meer pigment aanbrengen tijdens elke stap.

 • 3 punts naaldmodule

  3 punts naaldmodule

  €24,75 per 5 stuks

  - Wenkbrauw vorm schaduwen
  - Zachte, lichtelijk grotere lijnen aan het uiteinde van de wimpers.
  - Zeer geschikt voor dikke eyeliner
  - Lip outline


  De 3 punts configuratie is de klassieke naald voor permanent make-up. Elke naald heeft een diameter van 0,3 mm met een totaal van 0,65 mm.

 • 3 sloped naaldmodule

  3 sloped naaldmodule

  €36,75 per 5 stuks

  - Aanbevolen voor het schaduwen van wenkbrauwen.
  - Veelzijdige naald, ook te gebruiken voor de haartjestechniek
  - Precies werken aan de boven en onder eyeliner.


  In de slope naald de 3 naalden zitten uitgelijnd in een hoek van 32 graden. Het werken met een slope naald vergt speciale training. Als je het handstuk vasthoud in positie alsof je gaat schrijven, dan zijn alle naalden horizontaal gepositioneerd. Dit zorgt voor nieuwe mogelijkheden in efficiënt werken.

   

 • 4 plat naaldmodule

  4 plat naaldmodule

  €35,75 per 5 stuks

  - Aanbevolen voor bredere lijnen.
  - Ideaal voor het schaduwen van grotere gebieden.
  - Nauwkeurig maken van haarechte hairstrokes.


  In de 4 plat hygiëne module zijn de naalden naast elkaar gepositioneerd, in één lijn. Als je een bredere lijn wilt maken, zorg er dan voor dat de module exact recht staat op de lijn en het handstuk verticaal op de huid om ervoor te zorgen dat alle naaldpunten het pigment op dezelfde diepte aanbrengen.

 • 5 punts naaldmodule

  5 punts naaldmodule

  €29,75 per 5 stuks

  - Wenkbrauw vorm schaduwen
  - Inkleuren wenkbrauwen en volledig schaduwen
  - Dikke eyeliner en ooglid schaduwen
  - Lip outlines
  - Opvullen en schaduwen bij tepelhofreconstructies


  De 5 rond hygiëne module zitten een bundel van 5 naalden van elk 0,3 mm. Door middel van druk kun je hiermee zachte of compacte lijnen creëren. Wij bevelen de 5 rond naald aan voor het maken van brede bijna transparante schaduw lijnen.

 • 7 punts naaldmodule

  7 punts naaldmodule

  €34,75 per 5 stuks

  - Inkleuren van full lips
  - Tepelhofreconstructie en littekens


  De 7 punts hygiëne module heeft 7 naalden van 0,3 mm gepositioneerd in een rond patroon. Doordat het drukgebied groter is zeer goed te gebruiken voor het opvullen van grote gebieden, met minder ongemak voor de huid. De 7 naalden zorgen voor een optimale pigment opname en afgifte en de werktijd wordt aanzienlijk verkort.

 • 9 magnum naaldmodule

  9 magnum naaldmodule

  €45,50 per 5 stuks

  - Schaduwen van wenkbrauwen, areola en littekens


  De 9 naalden zijn horizontaal gepositioneerd in de 9 plat (magnum) hygiene module, vergelijkbaar als bij de 4 plat configuatie. In de eerste rij bevinden zich 4 naalden, in de tweede rij gecentreerd eronder 5 naalden van elk 0,3 mm. Deze naald wordt vooral gebruikt bij tepelhofreconstructies.

   

Eenvoudig online bestellen

Bekijk nog eens alle configuraties en bestel eenvoudig online in de webshop.

Bekijk in de webshop