Naaldconfiguraties

Kiezen voor kwaliteit

Omdat Trendy Colors kwaliteit al jaren erg belangrijk vindt, verkopen wij uitsluitend de Trendy Colors pigmentatie systemen, die exclusief door Trendy Colors geïmporteerd en gedistribueerd worden. Onze pigmentatiesystemen zijn zoals al eerder aangegeven zeer hygiënisch en veilig om mee te werken, maar er zijn ook nog andere voordelen.

Door de toepassen van de nieuwste technieken voor de naaldmodules is er een minimale beschadiging aan de huid, hierdoor wordt de herstelperiode verkort.

Om aan te tonen hoe dit mogelijk is hebben we een test gedaan met een andere machine afkomstig van een Aziatische fabrikant. Gedurende de test hebben we één naald genomen om een rechte lijn te trekken met beide machines op een stukje papier met dezelfde snelheid als bij pigmenteren. Hierna hebben we het resultaat vergroot onder de microscoop en gedetailleerde foto’s gemaakt met een speciale macro camera.

10vergroting

10 x vergroting
Links is de gepigmenteerde lijn met onze pigmentatie machine, rechts met die van de Aziatische fabrikant. Er is duidelijk te zien dat er met de Aziatische machine niet een mooie gelijkmatige lijn gepigmenteerd kan worden. Ook is er op de rechterfoto te zien dat de gaten verschillende groottes hebben.

70vergroting

70 x vergroting
Met een close up van het resultaat bevestigd het eigenlijk alleen maar onze eerdere conclusies. Ons eigen machine geeft een zeer gelijkmatig resultaat waarbij elk gaatje even groot is, terwijl er bij de Aziatische machine de gaten groter zijn en minder fijn.

 


Superior naaldmodules

Dit zijn de naaldmodules waar nog door vele specialisten mee gewerkt worden. De catridge bevat een membraam dat terugvloeien van het pigment voorkomt en is eenvoudig te bevestigen in het handstuk.

hygienemodule

SAFE naaldmodules

De SAFE cartridges zijn voor ons allernieuwste Trendy SAFE Systeem, dit naaldsysteem zijn zeer fijn en hygiënisch om mee te werken. Het grote verschil met de Superior cartridge is zijn grootte. Deze is allereerst vanuit hygiënisch oogpunt beter, maar ook zeker ergonomisch gezien. De gehele cartridge is gevormd om hem zo fijn mogelijk vast te houden. Het membraam zorgt dat inkt niet terug kan vloeien in het Trendy SAFE Systeem.

configuraties SAFE


Configuraties

Het perfecte resultaat begint met het kiezen van de juiste naald

Eenvoudig online bestellen

Bekijk nog eens alle configuraties en bestel eenvoudig online in de webshop.