€45,50 per 5 stuks

- Schaduwen van wenkbrauwen, areola en littekens


De 9 naalden zijn horizontaal gepositioneerd in de 9 plat (magnum) hygiene module, vergelijkbaar als bij de 4 plat configuatie. In de eerste rij bevinden zich 4 naalden, in de tweede rij gecentreerd eronder 5 naalden van elk 0,3 mm. Deze naald wordt vooral gebruikt bij tepelhofreconstructies.

 

€34,75 per 5 stuks

- Inkleuren van full lips
- Tepelhofreconstructie en littekens


De 7 punts hygiëne module heeft 7 naalden van 0,3 mm gepositioneerd in een rond patroon. Doordat het drukgebied groter is zeer goed te gebruiken voor het opvullen van grote gebieden, met minder ongemak voor de huid. De 7 naalden zorgen voor een optimale pigment opname en afgifte en de werktijd wordt aanzienlijk verkort.

€35,75 per 5 stuks

- Aanbevolen voor bredere lijnen.
- Ideaal voor het schaduwen van grotere gebieden.
- Nauwkeurig maken van haarechte hairstrokes.


In de 4 plat hygiëne module zijn de naalden naast elkaar gepositioneerd, in één lijn. Als je een bredere lijn wilt maken, zorg er dan voor dat de module exact recht staat op de lijn en het handstuk verticaal op de huid om ervoor te zorgen dat alle naaldpunten het pigment op dezelfde diepte aanbrengen.

€29,75 per 5 stuks

- Wenkbrauw vorm schaduwen
- Inkleuren wenkbrauwen en volledig schaduwen
- Dikke eyeliner en ooglid schaduwen
- Lip outlines
- Opvullen en schaduwen bij tepelhofreconstructies


De 5 rond hygiëne module zitten een bundel van 5 naalden van elk 0,3 mm. Door middel van druk kun je hiermee zachte of compacte lijnen creëren. Wij bevelen de 5 rond naald aan voor het maken van brede bijna transparante schaduw lijnen.

€36,75 per 5 stuks

- Aanbevolen voor het schaduwen van wenkbrauwen.
- Veelzijdige naald, ook te gebruiken voor de haartjestechniek
- Precies werken aan de boven en onder eyeliner.


In de slope naald de 3 naalden zitten uitgelijnd in een hoek van 32 graden. Het werken met een slope naald vergt speciale training. Als je het handstuk vasthoud in positie alsof je gaat schrijven, dan zijn alle naalden horizontaal gepositioneerd. Dit zorgt voor nieuwe mogelijkheden in efficiënt werken.