Locatiemogelijkheden

Onze opleidingen en masterclasses zijn mogelijk in zowel Schagen (Noord Holland) als Steenwijk.

In zowel Schagen als Steenwijk werken we met maximaal 4 cursisten tegelijk om de persoonlijke benadering optimaal te houden. Wij vinden het belangrijk dat u voldoende ondersteuning krijgt en met al uw vragen terecht kunt bij de trainster.

In uw eigen praktijk opgeleid worden

  • Heeft u meerdere medewerkers die een opleiding willen volgen of wilt u privéles, dan is er ook de mogelijkheid dat onze trainster naar uw salon toe komt. Op deze manier hoeft u niet te reizen en kunt u in uw eigen ruimte de opleiding volgen.
  • Een opleiding of masterclass volgen in uw eigen praktijk is mogelijk vanaf 2 deelnemers.

Wanneer u alleen bent en ook graag de opleiding of masterclass in uw eigen praktijk wilt volgen, dan is dit ook mogelijk, hiervoor geldt dan een toeslag van 10% op het opleidingsbedrag.

Bij het volgen van een opleiding of masterclass in uw eigen salon wordt er een reiskostenvergoeding gevraagd van 20 cent per km.


Ervaringen van cursisten

Wij hebben de basisopleiding in eigen praktijk gevolgd met meerdere medewerkers en dit was ideaal! We zijn in eigen ruimte opgeleid, hoefden niet te reizen en het was erg persoonlijk. - Josefien

Ik heb voor een privetraining gekozen in mijn eigen salon, dit leek me fijn. - Mijke

Ik heb de Advanced Permanent make-up klas gevolgd en vond het een erg leuke dag. Mijn kennis heeft weer een update gehad, wat af en toe wel eens nodig is. Ik heb veel tips gekregen welke ik goed kan gebruiken in mijn salon. - Patty


Uw gewenste locatie opgeven

Tijdens het aanmelden kunt u aangeven welke locatie u prefereert voor de opleiding. Wij proberen hier rekening mee te houden. Heeft u nog vragen over de locatiemogelijkheden stel deze dan hieronder, wij streven er naar om binnen 24 uur antwoord te geven. U kunt ook bellen met 06 - 27 847 434.