Locatiemogelijkheden

Onze opleidingen en masterclasses zijn mogelijk op onze leslocatie in Steenwijk.

We werken met maximaal 4 cursisten tegelijk om de persoonlijke benadering optimaal te houden. Wij vinden het belangrijk dat je voldoende ondersteuning krijgt en met al jouw vragen terecht kunt bij de trainster.

In je eigen praktijk opgeleid worden

  • Wil je privé les of les op maat of heeft u meerdere medewerkers die een opleiding willen volgen, dan is er ook de mogelijkheid dat onze trainster naar jouw salon toe komt. Op deze manier hoef je niet te reizen en kun je in jouw eigen ruimte de opleiding volgen.
  • Een opleiding of masterclass volgen in uw eigen praktijk is mogelijk vanaf 2 deelnemers.

Wanneer u alleen bent en ook graag de opleiding of masterclass in uw eigen praktijk wilt volgen, dan is dit ook mogelijk, hiervoor geldt dan een toeslag van 10% op het opleidingsbedrag.

Bij het volgen van een opleiding of masterclass in uw eigen salon wordt er een reiskostenvergoeding gevraagd van 20 cent per km.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leslocatie voor onze opleidingen, heb jij een salon met meerdere bedden die je niet dagelijks gebruikt en zouden we deze kunnen gebruiken, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.


Ervaringen van cursisten

Wij hebben de basisopleiding in eigen praktijk gevolgd met meerdere medewerkers en dit was ideaal! We zijn in eigen ruimte opgeleid, hoefden niet te reizen en het was erg persoonlijk. - Josefien

Ik heb voor een privetraining gekozen in mijn eigen salon, dit leek me fijn. - Mijke

Ik heb de Advanced Permanent make-up klas gevolgd en vond het een erg leuke dag. Mijn kennis heeft weer een update gehad, wat af en toe wel eens nodig is. Ik heb veel tips gekregen welke ik goed kan gebruiken in mijn salon. - Patty


Uw gewenste locatie opgeven

Tijdens het aanmelden kunt u aangeven welke locatie u prefereert voor de opleiding. Wij proberen hier rekening mee te houden. Heeft u nog vragen over de locatiemogelijkheden stel deze dan hieronder, wij streven er naar om binnen 24 uur antwoord te geven. U kunt ook bellen met 06 - 27 847 434.