Klantervaringen

Lees hieronder wat onze klanten zeggen over ons. Heeft u nog vragen laat het ons dan gerust weten - Neem contact met ons op

logo trendy colors

Informatief en goed verzorgd!

Ik heb de Advanced Permanent make-up klas gevolgd en vond het een erg leuke dag. Mijn kennis heeft weer een update gehad, wat af en toe wel eens nodig is. Ik heb veel tips gekregen welke ik goed kan gebruiken in mijn salon. Ook heb ik weer met mooie nieuwe kleuren mogen werken. Ik ben zeer tevreden over de workshop, het was informatief en goed verzorgd.

Patty de Boevère

zondag, 27 april 2014

Testimonial-image

Ontspannen sfeer

Na het volgen van de Advanced Permanent make-up workshop heb ik een aantal fijne tips gekregen, ik heb mijn techniek kunnen verbeteren en ervaringen uitgewisseld met collega specialisten. De workshop was erg gezellig, er was een ontspannen sfeer, zeker geslaagd!

Femke van Tartwijk

http://www.schoonheidssalon-femke.nl/

zondag, 30 november 2014

Gemakkelijk en snel bestellen

Ik werk nu 1 jaar met de pigmenten van Trendy Colors en met name de diep zwart, blond en dark chocolate gebruik ik heel veel. Het bestellen gaat prima, makkelijk en snel via de webshop.

Voor vragen over pigmentkeuze kun je makkelijk mailen met Anneke.

Ik heb voor een privetraining gekozen in mijn eigen salon gekozen, dit leek me fijn.
Anneke is een fijn persoon om mee te werken, en permanente make up aanbrengen is een mooi vak!

Mijke Boudens

http://www.skinnovationsbymijke.nl/

woensdag, 28 januari 2015

Testimonial-image

Pigmenten zijn veilig en werken perfect

Ik werk nu 5 jaar met de producten van Trendy Colors en ik ben zeer tevreden. De pigmenten zijn perfect, niet alleen veilig maar ze werken ook erg prettig. Het contact gaat altijd zeer soepel en snel en bestellingen heb ik de volgende werkdag in huis! Mijn basisopleiding heb ik bij Anneke gedaan en daar heb ik vooral in het begin veel aan gehad, Anneke is eerlijk, lief en duidelijk en met vragen kan ik altijd bij haar terecht. Ik heb destijds de bewuste keuze gemaakt om de opleiding bij Trendy Colors te gaan volgen omdat het prettig communiceren was, ze eerlijk zijn en goede producten aanbieden. 100% tevreden!

Samira Asineh

http://www.samirabeauty.nl/

maandag, 09 februari 2015

Testimonial-image

Mooie kleuren en prachtig resultaat

Ik werk nu sinds 3 maanden met de Trendy Colors pigmenten en ze bevallen mij erg goed! De kleuren zijn zeer mooi en het resultaat bij de klant is ook werkelijk prachtig. Het volgen van de gratis kleurenleer workshop heeft mijn meer inzicht gegeven in de beschikbare kleuren en hoe ik tot de juiste kleur voor de klant kom, bovendien heb ik ook veel geleerd van de andere specialisten die er waren, was erg leuk, veel van geleerd!

Patricia Dekker

www.elegance-schoonheidssalon.nl

vrijdag, 27 maart 2015

Testimonial-image

Pigmenten pakken goed

Ik ben zeer tevreden over de producten en diensten van Trendy Colors. De pigmenten bevallen mij zeer goed, ik werk nu ongeveer 5 maanden met de Trendy Colors pigmenten en ze pakken goed in de huid en blijven goed zitten. Ook ben ik erg blij met de telefonische ondersteuning die ik krijg indien ik advies nodig heb over de kleuren, heel erg bedankt hiervoor Linda!

Sevgi Kale

maandag, 15 juni 2015

Testimonial-image

Fijne, goede begeleiding

Ik heb mijn basisopleiding bij Trendy Colors gevolgd omdat ik erg enthousiast ben over de pigmenten, bovendien was het dichtbij mijn woonplaats en kon ik snel starten. Tijdens de opleiding heb ik fijne, goede begeleiding gehad. Anneke neemt echt de tijd voor je, bovendien krijg je eerlijke informatie! De pigmentkleuren zijn mooie heldere kleuren, er is veel variatie en er zijn voldoende mogelijkheden voor mengen.

Noël Schilder

www.pmupraktijknoelschilder.com

woensdag, 24 juni 2015

Testimonial-image

Ik wilde graag met veilige pigmenten werken

Omdat ik graag met veilige pigmenten wil werken ben ik op zoek gegaan naar een leverancier die dit kan bieden en waarmaken. Zo ben ik bij de Trendy Colors pigmenten met novoxx® technologie gekomen. Ik heb de gratis workshop kleurenleer gevolgd en ben zeer enthousiast geworden over de beschikbare kleuren en de voordelen van de pigmenten. De workshop zelf was zeer leerzaam en bovendien erg gezellig!

Monique van Boxtel

www.permanentemakeupbympvb.nl

woensdag, 01 juli 2015

Testimonial-image

Ontspannen werk - en leeromgeving

Begin april heb ik de Basisopleiding Permanente make-up gevolgd in Steenwijk. De opleiding werd zeer vakkundig gegeven, de Anneke de trainster nam alle tijd voor mij en vertelde op een rustige manier de technieken. Door de kleine groep was er een ontspannen werk en leer omgeving. Hierdoor is mijn zelfvertrouwen gegroeid, relax, ik ben er met zekerheid weggegaan. Ik heb er genoeg zelfvertrouwen van gekregen. Verder vond ik het fijn dat Anneke mij als een gelijke behandelde en dat ze eerlijk was over het vak en over waar ze zelf tegen aan gelopen is in het verleden.

Marjolein Bartels

dinsdag, 25 augustus 2015

Testimonial-image

Veel ervaring in het vak

Ondertussen werk ik al weer 2 jaar met de Trendy Colors pigmenten en heb ik ook de basisopleiding bij Trendy Colors gedaan. Anneke is zeer professioneel, bedreven en heeft vooral veer ervaring in het vak en dat merk je tijdens de opleiding goed. Ze heeft al veel dingen meegemaakt en met vragen kun je altijd bij haar of Linda terecht!

Firdos Al-Saadi

woensdag, 20 januari 2016

Helemaal top!

Ik werk nu ongeveer 3,5 jaar met de Trendy Colors pigmenten met novoxx® technologie en ik ben er zeer tevreden over. Hiervoor heb ik met een ander merk gewerkt en als mijn klanten na 6 weken terug kwamen moest ik altijd veel bijwerken. Met deze pigment komen klanten ook na 6 weken terug maar alleen om te vertellen hoe blij ze er mee zijn.

Ik gebruik momenteel ook alleen nog de zwart voor eyeliner. Maar als ik de Hairstroke Mastertrainingen heb gevolgd ben ik van plan om alle pigmenten van Trendy Colors te gaan gebruiken.

Wat is de reden geweest dat u overgestapt bent van pigment?
Hier zijn 2 redenen voor geweest. Allereerst dat er erg veel pigment uit viel na de genezing bij het andere merk. Tevens was de service van de andere leverancier erg slecht. Om een lang verhaal kort te maken, ik was erg ontevreden over hun en ben opzoek gegaan naar een andere leverancier.

Bij de Trendy Colors ben ik zeer tevreden over de service, als ik een bestelling plaats heb ik het binnen een paar dagen ook in huis. Ik heb altijd fijn mail contact, wordt goed op de hoogte gehouden en erg vriendelijke mensen die ik te spreken krijg of via de mail. Dikke 10.
Verder ben ik super blij met de mogelijkheid dat jullie de mastertrainingen bij mij in de shop komen geven. Helemaal top!!

Linsy Paspont

http://www.ladyluckpiercing.nl/

donderdag, 04 februari 2016

Goede service

Altijd goede service bij Linda en trainster Anneke is top!! Werk naar volle tevredenheid samen met trendycolors. De masterclass microblading is ook een aanrader!

Melanie

www.salon-melanie.nl

dinsdag, 29 maart 2016

Veel geleerd

Ik heb de training Masterclass Hairstrokes Microblading gevolgd bij Trendy Colors.

Super dag, veel geleerd van Anneke. Ik ben zeer tevreden !

Angela Piels

www.serasade.nl

dinsdag, 29 maart 2016

Pigmenten blijven goed zitten

Ik werk al 20 jaar met de pigmenten met novoxx® technologie, ik heb gemerkt dat de kleuren door de jaren heen zeer goed zijn verbetert, ze blijven beter zitten en de houdbaarheid is verbeterd. Ten opzichte van andere merken zijn de Trendy Colors kleuren mooier, bij andere merken zit er verschil in de dikte van het pigment onderling en ze zijn minder lang houdbaar. Ik ben nog steeds heel erg blij met de veilige pigmenten met novoxx®.

Marjan Baats

vrijdag, 01 april 2016

Onze klant kiest voor veiligheid

Zowel voor opleiding als producten is Trendy Colors een aanrader.

Gestart met Anneke gevolgd door Linda, altijd alles perfect inorde.

Dringend product nodig !, gewoon mailtje naar Linda en volgende dag alles in huis.

Naar producten toe is vooral Novoxx super populair, geen alcohol of metalen... de klant kiest voor onze producten omwille van kleurvastheid, kwaliteit maar vooral veiligheid.

Go Trendy Colors bij www.geenhaar.be ben je een vaste waarde

Micro Laser Labs

www.geenhaar.be

maandag, 13 juni 2016

Snelle levering en goed advies

Super pigment. Wordt altijd vriendelijk geholpen.
Snelle levering en goed advies

Jessica dos Santos

www.schoonheidssalonpuuraanzee.nl

dinsdag, 14 juni 2016

Fijne webshop

Heel goed.
Goede groothandel
Fijne webshop
Leuke cursus
Alle produkten up to date
Kortom ik ben positief!

Anita Kuit

www.beautycenter-neroli.nl

donderdag, 16 juni 2016

Zeer fijn om met jullie producten te werken

Top ervaring ,
Masterclass met Anneke en kleurenleer met Linda , ik heb veel bij geleerd dank u wel . Het is ook zeer fijn om met jullie producten te werken , toppie .
Groetjes uit belgie

Karin Nobels

vrijdag, 23 september 2016

De zwart pakt erg goed

Ik werk nu sinds een paar maanden met de trendy colors pigmenten en ze bevallen erg goed. Bij mijn oude merk moest ik vaak meer dan 2 nabehandelingen doen, de kleuren blijven nu beter zitten en veranderen ook niet van kleur. Ik ben vooral erg te spreken over de zwart, deze wordt niet blauw, pakt goed en blijft mooi in de huid. 
Helemaal top! Bedankt Linda voor alle adviezen!

Nienke de Boer

dinsdag, 07 februari 2017

Fijn dat ik na de opleiding nog voor vragen terecht kan

Heb mijn opleiding microblading gevolgd bij Trendy Colors en ik ben zeer te spreken over alle informatie, adviezen en ondersteuning. Ook erg fijn dat ik na de opleiding nog bij Anneke terecht kon. Super! Groetjes Yvette

Yvette Welleman

donderdag, 04 mei 2017