4 x hoe het werken met Trendy Colors veilige pigmenten uw business zal verbeteren

4 x hoe het werken met Trendy Colors veilige pigmenten uw business zal verbeteren

Overstappen op pigmenten is niet zomaar iets wat je even doet, het vereist het leren kennen van de nieuwe pigmenten, hoe zal het resultaat worden en welke voordelen hebben de pigmenten nog meer. 

Uiteraard kunt u starten met het volgen van een gratis kleurenleer workshop, maar onderstaand een aantal andere positieve bijkomstigheden indien u overstapt op Trendy Colors pigmenten.

Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Minder nabehandelingen

Door de novoxx® technologie blijft het pigment beter in de huid zitten, de huid ziet het pigment als lichaamseigen. De reactie van de huid op het pigment is minimaal en daarmee ook de pigmentmigratie. Als u minder nabehandelingen of kortere nabehandelingen hoeft te doen kunt u in die zelfde tijd nieuwe klanten helpen en tevens zijn u klanten sneller tevreden en heeft u minder materiaalkosten.

Mond tot mondreclame

Tijdens de intake zult u de cliënt naar hun huidtype vragen en komt u er meteen achter of de client een gevoelige huid heeft. Hierbij kunt u dan meteen benoemen dat de pigmenten waarmee gewerkt worden uitermate geschikt zijn voor een gevoelige huid. Ook als de klant geen gevoelige huid heeft zal hij/zij toch op zijn gemak voelen te weten dat mocht de huid toch ineens reageren op een onbekende substantie dat deze substantie dan in ieder geval ontwikkeld is voor een gevoelige huid. En zoals we allemaal wel iemand kennen met een gevoelige huid zal de cliënt deze buitengewone informatie graag met kennissen/ vrienden willen delen.

Minder pigmentverbruik

De Trendy Colors pigmenten bevatten een hoge concentratie pigmentkleurstoffen zodat u met één keer opzetten gelijk al een mooi resultaat heeft. Het is niet nodig om eindeloos over dezelfde plek heen te gaan om er maar voor te zorgen dat er iets achter blijft in de huid. U bent eerder klaar met de behandeling, de klant hoeft minder lang in de stoel te zitten en de huid van de klant is minder aangedaan.

Genezing van de huid

Bij permanente make-up maakt u een wond in de huid, dit zorgt ervoor dat er een genezingsperiode is na de behandeling. Dit is bij elk pigmentmerk het geval, bij onze pigmenten met novoxx® technologie is de huid sneller dicht doordat hij minder aangedaan is. Zoals al eerder aangegeven bent u sneller klaar met de behandeling, maar ook na de behandeling doet de novoxx® zijn werk in de huid. Hij zorgt ervoor dat er geen reacties komen op het onbekende pigment en daardoor kan het genezingsproces sneller in gang gezet worden. Erg fijn voor de klant en dus ook voor uw bedrijf.

Werkt u nog niet met de Trendy Colors pigmenten en wilt u de kwaliteit zelf testen? Vraag dan vrijblijvend en geheel gratis een informatiepakket aan t.w.v. €15,00.

Het verhaal van: Susan Dijkstra
Het verhaal van: Linda Hesseling

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://trendycolors.nl/