Verslag van de Vakbeurs Uiterlijke Verzorging

Verslag van de Vakbeurs Uiterlijke Verzorging

Het nieuwe jaar 2016 is nu al 2 maanden van start en in die periode zijn bij Trendy Colors zeer actief bezig geweest. Zo hebben we in Januari onze nieuwe website gepubliceerd met nieuwe informatie en opleidingsmogelijkheden. Voor de microblading (hairstrokes met een mesje) hebben we een aparte lijn pigmenten ontwikkeld, tevens is er aparte opleiding voor cursisten opgezet die alleen microblading willen leren. 


Van 23 februari t/m 25 februari 2016 was het weer tijd voor de Vakbeurs Uiterlijke Verzorging, deze keer in Gorinchem. Wij hadden met Trendy Colors een mooie stand om onze veilige pigmenten te presenteren.

"Het was bovenal een erg gezellige beurs, er hing een leuke sfeer en het was lekker druk.
"


We hebben leuke gesprekken gehad, veel verhalen gehoord over problemen met andere merken en ook enthousiaste verhalen van bestaande klanten.

Al met al was het een geslaagde beurs en zeker voor herhaling vatbaar.

Graag wil ik de beursorganisatie bedanken voor het organiseren voor deze vakbeurs, ook bedankt ik alle klanten die even langs kwamen en natuurlijke alle andere specialisten waar we mee gesproken hebben. Door jullie was het een geslaagde beurs!


Location (Map)

Doe jij deze 5 dingen wel om klanten aan je te bin...

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://trendycolors.nl/