Het verhaal van: Samira Asineh

Het verhaal van: Samira Asineh

Samira heeft 6 jaar geleden bij ons de basisopleiding permanente make-up gevolgd en werkt al vele jaren tevreden met onze Trendy Colors pigmenten, tevens heeft ze in de afgelopen jaren vele masterclasses en workshops gevolgd om zich nog verder te specialiseren in het vak. Ze verteld over haar ervaringen met het vak, met de pigmenten en natuurlijk met Anneke. 

Naam: Samira Asineh
Bedrijfsnaam: Samira Beauty
Website: www.samirabeauty.nl


Wat voor salon heb je nu en hoe ben je in de permanente make-up terecht gekomen?

Ik heb een kleine schoonheidssalon sinds 2010, ik ben begonnen met gezichtsbehandelingen, gezichtsverzorging, make-up, epileren, verven etc. Ongeveer 13 jaar geleden heb ik zelf permanente make-up gedaan, het was altijd mijn plan op dit te leren maar ik durfde dit niet goed bij andere mensen te doen. In 2011 heb ik jullie website gevonden via internet, ik heb veel contact met Anneke gehad over hoe ik over mijn onzekerheid heen kon komen.

En nu vind ik permanente make-up het leukste werk wat ik op dit moment in mijn salon doe.

Wat is de reden geweest om je te specialiseren in permanente make-up?

Nadat ik het zelf heb ervaren zag ik heel veel mogelijkheden, ook voor bijvoorbeeld bij mensen die helemaal geen wenkbrauwen meer hebben door ziekte of chemo. Die kan ik nu weer hun wenkbrauwen teruggeven en het mooiste in het vak vind ik toch wel dat je mensen echt heel erg blij maakt.

Ondertussen doe ik al weer 5 jaar permanente make-up en ik merk toch wel dat de klanten de mogelijkheden ook gaan zien en het drukker begint te worden. Wat ik belangrijk vind is dat mijn hygiëne goed is, uiteraard heb ik daarvoor een GGD keuring, verder werk ik met top kwaliteit producten. Ik heb een goede machine en werk met de pigmenten van Trendy Colors en daar ben ik zeer tevreden over. Tijdens de intake vertel ik ook dat we met Trendy Colors pigmenten werken die heel erg veilig zijn, ik doe altijd een beetje pigment op de huid zodat de klant de kleur kan zien of die past bij haar wensen. Het gaat sinds de laatste 2 jaar een beetje lopen, klanten krijgen vertrouwen en ik doe eigenlijk nooit iets aan reclame. De klanten komen meestal via via en heel af en toe maak ik reclame, voornamelijk via social media.

Het werken met Anneke is echt heel fijn, ze is allereerst heel vriendelijk en ze heeft echt veel kennis van het vak.


Samira Asineh

Wat is je ervaring met onze pigmenten?

De pigmenten bevallen heel erg goed, anders zou ik wel met een ander merk zijn gaan werken. Ik werk nu al bijna 4 jaar met Trendy Colors pigmenten en ik ben heel tevreden.

Heb je ook met een ander merk gewerkt?

Nee, ik heb wel met een aantal andere bedrijven contact gehad en een aantal kleurenkaarten toegezonden gekregen.Maar ik heb gewoon geen reden om met een ander merk te gaan werken.Ik heb veel kennis over de Trendy Colors pigmenten welke ik ook met de klanten deel, verder kan ik eenvoudig en snel kleurtjes bestellen die ik de volgende dag al in huis heb.Ik werk ondertussen al jaren met Trendy Colors en het is wel een heel goed pigment, ik ben heel tevreden.

Mijn klanten zijn ook heel tevreden en dat is het belangrijkste voor mij.Vaak zijn klanten met 1 behandeling al klaar, toch laat ik klanten vaak wel terugkomen voor een 2e behandeling en de ene keer is deze nabehandeling meer nodig dan de andere keer.Mijn klanten komen na een jaar terug voor de touch-up en ik heb eigenlijk nooit ontevreden klanten.

Hoe heb je de basisopleiding permanente make-up ervaren?

Ik heb 3 dagen opleiding gevolgd, Anneke is bij mijn in de salon geweest. Tijdens de opleiding heb ik veel geoefend op modellen. Tevens heb ik me nog verder gespecialiseerd door nog een aantal masterclasses te volgen, zo heb ik de masterclass microblading, de masterclass advanced pmu en workshop kleurenleer gevolgd en je leert toch altijd weer iets, dat vind ik het leuke van permanente make-up.

Tijdens de opleiding en masterclasses heb ik veel geleerd van Anneke, ze legt het heel rustig en duidelijk uit. Dat vond ik vooral heel fijn, ik had persoonlijk wat moeite met het durven, omdat je toch in de huid van iemand werkt, maar door Anneke ben ik hier heel goed overheen gekomen en geniet ik nu volop als ik weer een klant heb blij gemaakt.

Ik vind de service bij jullie echt heel goed, als ik bij jullie iets bestel dan heb ik het altijd de volgende dag binnen.Wat ik verder heel prettig vind is dat jullie meerdere keren per jaar een kosteloze workshop kleurenleer aanbieden, hier leer ik toch altijd weer wat van en het is ook erg gezellig met de andere cursisten om verhalen en ervaringen uit te wisselen.

Als ik een moeilijke klant heb waar ik niet uit kom dan bel ik Anneke even en zij helpt mij dan heel goed zodat ik weer verder kan, dit vind ik heel prettig. Ik heb ook bij jullie de opleiding mesotherapie gedaan, dit vind ik ook een mooie aanvulling in mijn salon en binnenkort wil ik nog medische tatoeage gaan doen.

Wel wil ik nog even zeggen dat ik het werken met Anneke echt heel goed ervaren heb, ze is allereerst heel vriendelijk en ze heeft echt veel kennis van het vak. Ik ben heel erg tevreden met jullie producten, service en natuurlijk met de opleiding en masterclasses die ik gevolgd hebben. Het vak permanente make-up is een erg leuk vak, het is ontzettend speciaal om iemand te helpen.

Samira, ik wil je bedanken dat je jouw ervaring met onze pigmenten en opleidingsinstituut wilde delen en wens je nog veel succes toe in je praktijk!


INSTRUCTIE VIDEO: Wenkbrauw potlood
4 x hoe het werken met Trendy Colors veilige pigme...

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://trendycolors.nl/