Het verhaal van: Linda Hesseling

Het verhaal van: Linda Hesseling
Linda werkt al vele jaren in de permanente make-up en is sinds een jaar volledig overgestapt op onze pigmenten.

Achtergrond informatie

Naam: Linda Hesseling
Bedrijfsnaam: Lin's Bodycare

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Ik werkte met 2 merken, ik ben bij jullie gekomen omdat ik op een gegeven moment ben gaan zoeken naar een ander merk. Ik heb verschillende pigmentmerken aangeschreven, bij jullie kreeg ik natuurlijk die proefmonstertjes toegestuurd. Daarna ben ik eerst begonnen om het uit te testen bij mijn collega specialisten, vervolgens heb ik de kleurenleer workshop bij jullie gevolgd en ik had zoiets van het blijft wel heel erg goed zitten. Ik heb het ook bij mezelf toegepast en het resultaat was gewoon verbazingwekkend eigenlijk en vooral de Diep Zwart doet zijn naam eer aan. Na de eyeliner ben ik voorzichtig gaan uitbreiden, ik had klanten voor de wenkbrauwen waarbij het andere merk gewoon niet bleef zitten en dus ben ik jullie merk gaan proberen en zat het na 1 keer al voor driekwart. Terwijl ik het andere merk al 5 keer geprobeerd had. Zo ben ik eigenlijk steeds verder gaan uitbreiden. Ik kwam erachter dat de kleuren die zij hadden op alcohol basis grijs werden in de huid en dat vind ik gewoon niet mooi. Ik heb eerst de blond geprobeerd voor de wenkbrauwen en deze werd zeker niet grijs, het was juist een heel mooi resultaat. De asblond vond ik eigenlijk wel wat licht, dus die maak ik eigenlijk altijd wat donkerder met de gewone blond, dan komt hij nog wat mooier uit.

Ik ben er gewoon heel erg dik tevreden, zoals ik de kleur erop zet, zo blijft hij ook.

Linda Hesseling

Merk je dan ook dat je minder nabehandelingen nodig hebt ten opzichte van je vorige merk?

Ja absoluut, want dan kwam de klant terug en die zei hij zit er perfect op maar er moet misschien nog een streepje bij maar vind je dat de nabehandeling waard, dan laat ik diegene liever over een half jaar of driekwart jaar terugkomen. En dat waren ze van dat oude merk gewend want dan kwamen ze gewoon elk jaar terug, maar zeg maar van de 10 klanten, doe ik er een zo ongeveer 6 zonder nabehandeling. Die hebben gewoon geen nabehandeling nodig.

Van de 10 klanten hebben 6 geen nabehandeling nodig.

Linda Hesseling

Dat is best veel.

Ja, dat is echt heel veel, daarom ben ik ook heel erg blij met jullie pigmenten.

Merk je ook dat je minder problemen hebt met reacties na de behandeling op het pigment? Dat het sneller dicht is en bijvoorbeeld minder rood is?

Minder jeuk, en sneller dicht dat zeker weten. Klanten komen terug en zeggen dat ze inderdaad bijna geen jeuk tijdens de genezingsperiode hebben gehad en het heel snel dicht was. Dus dat is zeker waar. Natuurlijk heb je altijd mensen waarbij het pigment wat moeilijker blijft zitten. Dat is een kwestie van dat je toch een tint donkerder moet gaan gebruiken.

Ik heb 1 iemand met de lipliner die heb ik afgelopen maandag nog gedaan en die blijft niet zitten. Dus ik zeg die ga ik gewoon nog een keer behandelen, zo simpel is het. Maar dat is inderdaad per persoon verschillend want ik heb ook genoeg mensen gehad waarbij ik niet eens een nabehandeling heb hoeven te geven bij de lippen. Dus het verschilt echt per persoon.

Zijn er ook nog minder goede aspecten aan de pigmenten?

Wat ik misschien een nadeel vind, nee dit is meer een twijfel van mij, dat mensen zeggen dat ze geen rood tint willen. Jullie kleuren zijn wat bruiner dan mijn vorige merk, die waren wat grijzer en ik ben dan toch bang dat ze rood worden.

We hebben inderdaad een aantal warme bruintinten, we hebben ons assortiment uitgebreid met de nieuwe bruintint "Dark Coffee" die een koele ondertoon heeft. Die is erg mooi, ik weet niet of je die al gezien hebt?

Ja, ik heb hem voorbij zien komen.

Die kleur kun je ook heel goed gebruiken om een andere kleur koeler te maken of voor mensen te gebruiken waarbij je andere bruintinten niet wilt gebruiken in verband met de warmte in het pigment.

Ok dat is wel heel erg interessant.

En wat ik wel een nadeel vind, jullie hebben nu andere 3 ml flesjes, maar bijna al mijn 3 ml flesjes in de oude verpakking zijn niet prettig om mee te werken, deze spatten omdat er luchtbellen in zitten, dat vond ik echt minder.

Dat hoorden we inderdaad van meerdere klanten vandaar dat we nu een andere 3 ml verpakking hebben.

Wat ik ook fijn vind is dat jullie altijd open staan voor vragen. Het maakt niet uit wat voor vragen, als ik met een probleem zit, of als ik het even niet meer weet, jullie staan daar altijd voor open en dat vind ik echt helemaal top!

Jullie staan altijd open voor vragen, dat vind ik echt helemaal top!

door Linda Hesseling

Heel erg bedankt.

Dat mag ook gezegd worden!


Daar heb je helemaal gelijk in, dat is ook iets wat wij graag willen aanbieden en wat we ook kunnen aanbieden omdat we niet zo groot zijn.

Maar dat heeft wel zijn charme.

Wij vinden het ook leuk om te weten hoe het met jou gaat en wat je zoal doet, en dat komt dan juist ter sprake dan.

Dat zeker te weten en dat heb je met een grotere groothandel niet eigenlijk, ik vind het fijn dat jullie daarin meer service bieden. Zo belde ik met Anneke om te bespreken over lesmogelijkheden en zei vroeg mij wat ik nog wilde leren en ik denk ja dat is eigenlijk wel de juiste aanpak. Helemaal top, daar heb ik geen woorden voor.

Linda, ik wil je graag bedanken dat je jouw ervaring wilt delen met ons, heel veel succes toegewenst in de permanente make-up!


4 x hoe het werken met Trendy Colors veilige pigme...
Doe jij deze 5 dingen wel om klanten aan je te bin...

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://trendycolors.nl/