Betalen in termijnen

Wilt u graag een opleiding in permanente make-up gaan volgen maar lukt het u niet om het gehele bedrag in één keer te voldoen, wellicht is de termijnregeling dan iets voor u.

Wat houdt dit precies in?

  • U betaalt voor aanvang van de opleiding niet het gehele bedrag maar een selectie daarvan. Hiervoor geldt dat de opleiding wel in zijn geheel betaald dient te worden.
  • Als u een opleiding gaat doen van meerdere dagen (bijvoorbeeld de basisopleiding permanent make-up), dan kunt u ook per opleidingsdag betalen.
  • Wanneer u een All Inclusive/ Semi Inclusive pakket gekozen hebt dan kunt u deze in termijnen betalen, exclusief de opleidingskosten. Vooraf betaalt u de opleiding en een aanbetaling voor de producten en het pmu apparaat, het resterende bedrag wordt verdeeld over 3 termijnen, waarbij 1 termijn een maand is.

Voorwaarden van de regeling

  • U kunt aantonen dat u daadwerkelijk de termijnen kunt betalen.
  • Tevens dient u een contract te ondertekenen waarin staat dat de producten ons eigendom blijven zolang niet alle termijnen betaald zijn en dat wij de producten kunnen terugvorderen bij het niet betalen van de termijnen.
  • Het is alleen mogelijk om een All Inclusive of Semi Inclusive pakket in termijnen te betalen.

Ik vond het erg fijn dat ik de investering in termijnen kon betalen, daardoor had ik meer financiële mogelijkheden tijdens mijn opstartperiode. - Lucia


Offerte/ Aanvragen

Wilt u een proefberekening ontvangen voor de opleiding die u wilt gaan volgen, vul dan hieronder uw gegevens in en geef aan in welke opleiding u geinteresseerd bent. Tevens kunt u het invullen bij 'opmerkingen' wanneer u zich aanmeld voor uw gekozen opleiding.